Livrarea se face numai prin curier rapid , nu livrăm prin Poșta Română.

Comenzile cu o valoare mai mare de 200 lei le vom livra GRATUIT!  Dacă valoarea unei comenzi este mai mică de 200 lei costul de livrare al unui colet ce nu depășește 3 kg este de 19 lei ( toate taxele incluse). Înainte de  finalizarea comenzii vei avea informații precise despre costurile de livrare  .

Costul transportului este suportat de către cumpărător cu excepția situației în care comandă făcută de acesta este mai mare de 200 de lei sau dacă cumpărătorul alege să își ridice comandă din locația noastră. Acesta este tariful firmei de curierat  cu care colaborăm ( Bookurier)  și este valabil pentru orice localitate de pe teritoriul României.

Dacă doriți o altă companie de curierat, va rugăm să specificăți acest lucru la „observații”, atunci când plasați comandă. Nu va putem specifica însă costul în cazul în care veți opta pentru o altă companie.

În funcție de ora la care s-a primit comandă, localitate, etc., pentru produsele aflate în stoc, livrarea se face în decurs de 2 – 5 zile lucrătoare, din momentul confirmării comenzii.

În județul Alba, puteți alege varianta de a va ridică coletul direct din sediul nostru cu telefon în prealabil. Adresa de unde poate fi ridicată o comandă este :

 Stradă Valea Martiniei, nr 24, Martinie, comună Sugag, jud Alba.