Site-ul www.camarapogana.ro este proprietate SC BEST EXELOR SRL, având sediul în MARTINIE, VALEA MARTINIEI, Jud ALBA, cu număr de înregistrare J01/614/2020  și CUI 42698651.
Accesare acestui site implica acceptarea termenilor si condițiilor de mai jos.
Drepturile de autor a SC BEST EXELOR SRL asupra informațiilor publicate pe site precum și întregul conținut al site-ului www.camarapogana.ro reprezentat de imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC BEST EXELOR SRL si este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Securitatea datelor personale, constă în garantare datelor furnizate pentru procesare unei comenzi pe site-ul www.camarapogana.ro. Datele furnizate vor fi folosite pentru a furniza produsele comandate, pentru a comunica noutățile oferite de magazin și pentru statistici interne.
Utilizatorii sunt obligați ca în urma efectuării unei comenzi să accepte termenii de livrare, preț, cantitate, etc.
Livrarea este gratis (0lei) pentru comenzile peste 200 lei. Pentru comenzile sub 200 lei, livrarea produselor se face prin curierat rapid la prețul de 20 lei inclusiv TVA și se efectuează în maxim 72 de ore de la data transmiterii AWB-ului catre client.
Plata produselor se efectuează în conformitate cu factura emisă în baza produselor comandate și a serviciilor de curierat.

În cazul renunțării la comandă, utilizatorul se obligă să anunțe în cel mai scurt timp anularea comenzii, iar dacă comanda a fost livrată se obligă să suporte costul de retur al produselor.
Pentru contact se poate folosi rubrica contact de site-ul www.camarapogana.ro 

ANPC număr de telefon: 0800080999