www.camarapogana.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia.
www.camarapogana.ro va reține datele personale pentru a le folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe www.camarapogana.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite. camarapogana.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul săptămânal, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

SC BEST EXELOR SRL se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.camarapogana.ro, prin completarea formularelor de înregistrare și comandă, așa cum prevăd dispozițiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecția datelor personale.
Nu promovăm SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa să de email pe site-ul www.camarapogana.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.
De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletterul, se pot dezabona utilizând linkul din footer-ul newsletter-ulului primit prin email sau pot trimite un email la contact@camarapogana.ro. 
În cazul optării pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe servere ale operatorilor autorizați în acest sens, iar camarapogana.ro nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră


Pentru informare și suport, ne puteți contacta la adresa contact@camarapogana.ro.