Denunțarea unilaterală
Ai dreptul să ne notifici în scris (prin e-mail la contact@camarapogana.ro) că renunți la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina ta sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Nu se acceptă produsele distruse în timpul transportului sau care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri sau alte semne de uzură. De aceea, te rugăm să păstrezi ambalajul în care ai primit produsul și să îl returnezi în același ambalaj. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Vom face chiar noi comandă pentru curier, și vom deduce cheltuielile de transport din suma de returnat.

Îți vom returna contravaloarea produselor returnate prin ordin de plata/ transfer, în cel mult 30 de zile de la data returnării produselor. Te rugăm să ne comunici un cont IBAN în care să trimitem banii. Deși legea nu prevede acest lucru, vom acceptă și returul produselor achiziționate de către persoanele juridice, în aceleași condiții că și în cazul persoanelor fizice.

Produsele neconforme
Dacă un produs nu este conform specificațiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii și nu doreșți să îl păstrezi, îl poți returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea ta, în urmă unei notificări scrise în care ne spui ce anume nu este conform. Poți alege între restituirea banilor și înlocuirea produsului.

Produse livrate din greșeală
Dacă ți s-a livrat alt produs decât cel comandat te rugăm să ne anunți cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur și transport al produsului corect vor fi suportate de către noi.

Garanția legală de conformitate
Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază de garanția legală de conformitate conform art. 4 – pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 și art. 5-18 din Legea nr. 449/2003

Procedura de returnare

În cazul în care doreșți să returnezi un produs, te rugăm să urmezi următorii pași:

**Conform politicii noastre puteți să returnați produsele în termen de 30 zile calendaristice de la dată primirii coletului.

  1. Autentifică-te pe site-ul camarapogana.ro cu contul tău de client și completează un formular de contact sau poți folosi formularul de contact.
    2. Este obligatoriu să trimiți produsul nedeteriorat, cu toate accesoriile și o copie a facturii. Toate acestea trebuie împachetate. Conform Legii 249/2015 nu eșți obligat să returnezi produsul în ambalajul original.
  2. După ce ai efectuat aceșți pași te rugăm să expediezi produsul, prin orice metodă de transport doreșți (de ex: Curier Rapid, Poștă Română etc.) la adresa str. Valea Mărtiniei, nr 24, jud ALBĂ, precizând pe colet „Returnare produs”. Clientul este responsabil de împachetarea produsului și a documentelor necesare pentru expediere.
  3. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de către client. În cazul în care expediezi coletul cu plata la destinație, vom deduce costul transportului din suma pe care trebuie să ți-o restituim.
  4. Conform OUG 34/2014 contravaloarea comenzii dvs. va fi restituită în max. 14 zile calendaristice de la primirea notificării de retragere. În cazul în care coletul nu este restituit această perioada se poate prelungi. Banii se vor returna prin aceeași metodă de plata că și cea din comandă inițială. Dacă se dorește, metodă de plata poate fi schimbată.

Pentru informații suplimentare privind returnarea produselor ne puteți contacta la telefon 0743500403 în timpul orelor de program sau ne puteți scrie la adresa contact@camarapogana.ro